I Iskolabusz menetrend

Follow Us

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

ISKOLABUSZ: Új IGÉNYEKHEZ IGAZODÓ ÚTVONAL

A szeptember 2-i iskolakezdéssel az új igényekhez igazodva közlekedik az iskolabusz.

Az első járat Nagyszénászugból, a Holdfény - Nagyszénás utca sarokról 6:45-kor indul. A Sugár u. - Domb u. felől érkezve a Patak u. - Tiefenweg u. - Tölgyfa u. - Fenyő u. - Meggyes u. - Márity u. útvonalon jut el az Árpád fejedelem téri új iskoláig, majd onnan a korábbi célállomásáig, a Knáb János utcai iskoláig. Az útvonal módosítására egyrészt az új iskola beindulása, másrészt a déli városrészből az iskolába történő könnyebb, biztonságosabb eljutás igénye miatt volt szükség.
A járat Nagyszénászugban a megszokott helyeken veszi fel a gyerekeket, majd a Domb utcától felszállásra 6:55-kor a Patak utcában (a Vastelep vonalában), 6:58-kor a Tiefenweg utcában (a Staféta áruházzal szemben) és 7:00-kor a Tölgyfa utcában (a Vadász utca kereszteződésénél) lesz lehetőség. A buszvezető kéri, hogy a menetrend tarthatósága érdekében lehetőleg pár perccel a fentiekben megjelölt időpont előtt érkezzenek a felszállás helyére a gyerekek.

A második járat 7:20-kor indul a Makkosi út - Megyei út csomópontjától, útvonala meghosszabbodik az új, Árpád fejedelem téri iskoláig, addig az érkezési ideje és felszállóhelyei változatlanok. (Makkosi út - Gábor Áron u. - Jókai u. - Virágvölgy u. - Rákóczi u. - Erkel u. - Fő u. - Temető u. - Knáb u. - Zichy P. u. - Márity u. - Árpád fejedelem tér)

A délutáni, összevont járat - mely 16:00-kor indul az Árpád fejedelem téri iskolától, majd 16:05-től a Knáb János utcai iskolától - a megszokott útvonalon és fel/leszállóhelyekkel közlekedik Makkosmária - Nagyszénászug irányába, de igény esetén a Tiefenweg utcát is útvonalába illeszti. (Árpád fejedelem tér - Márity u. - Temető u. - Knáb u. - Mansfeld u. - Batthyány u. - Széchenyi u. - Fő u. - /Pátyi út - Tiefenweg u. - Budaörsi út/ - Fő u. alsó szervizút - Erdő u. - Napsugár u. - Makkosi út - Megyei út - Kert u. - Domb u. - Sugár u. - Holdfény - Nagyszénás u. sarok)

Az iskolabusz közlekedtetését Budakeszi Város Önkormányzata finanszírozza, annak igénybevétele továbbra is ingyenes.
A járatokkal kapcsolatos részletesebb információt az iskolákban, illetve Merkl Antal buszvezetőtől kaphatnak a +36 20 995 3899 telefonszámon.

Forrás: Budakeszi Hírmondó

Partnerek

 

Hírlevél

Add meg az e-mail címedet hogy a legújabb információkhoz hozzájuss.

Székhely: 2092 Budakeszi, Árpád Fejedelem tér 1.
Telefonszám: +36-23-919-161; +36-23-919-160
E-mail: szia.budakeszi@gmail.com
Honlap: http://szia.budakeszi.hu/
Igazgató: Bódi Zsuzsanna
OM-azonosító: 032 445

Határtalanul

Pedagógus képzések