H Hírek

Follow Us

Leendő ötödikes osztályfőnökök bemutatkozása 2019-20

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Angol két tanítási nyelvű (Bilingual)

Genáhl Ildikó

5.a

 

Genáhl Ildikó vagyok. 41 éves. Tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen, és a Miskolci Tudományegyetemen végeztem angol-néprajz-kulturális antropológia szakon.

Az egyetem elvégzése után középiskolában dolgoztam angol tanárként. Majd megszületett első két gyermekem, így egy 5-6 éves otthon töltött időszak következett. Bár ez idő alatt is folyamatosan tanítottam angolt gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt magántanárként. Ezt követően a felnőttképzés területére tértem át. Cégeknél és nyelviskolákban tanítottam angol nyelvet az elmúlt 15 évben.

Tavaly megszületett harmadik kislányom, és az életem sok más területén is fordulóponthoz érkeztem. Úgy éreztem váltanom kell a szakmámban is, és, hogy újra fiatalokkal szeretnék foglalkozni, napjaimat velük együtt tölteni, tanítani őket. Így döntöttem amellett, hogy szeptembertől itt Budakeszin a SZIA-ban helyezkedem el.

Örömmel fogadtam a lehetőséget, hogy osztályfőnökként  a Szőlőtő Alapítvány kétnyelvű 5.-es osztályát kapnám meg szeptembertől. Új tanárként különösen hálás vagyok a megelőlegezett bizalomért, örömmel, és nagy lendülettel várom már a szeptemberi közös munkát.

 


Általános tantervű (heti 3 / 5 óra angol)

Bihari József

5.b

 

Bihari Józsefnek hívnak. Biológia -fizika szakos tanár  vagyok. Nagy örömömre szolgál, hogy visszatérhettem a kezdetekhez.
Én is ide jártam általános iskolába. 15 éves tanítási tapasztalatom van, amit általános és középiskolában szereztem.
Ikertestvéremmel és a tantestület dolgozóival szeretnénk segíteni a leendő ötödikesek sikeres felső tagozatos tanulmányait. 
Szeptemberben találkozunk! 
 
Üdvözlettel Bihari József
 

 


 

Általános tantervű (heti 3 / 5 óra angol)

Majzik Enikő

5.c

 

Nevem Majzik Enikő. Történelem és angol szakos tanár vagyok. Ebben az iskolában tavaly december óta tanítok felső évfolyamon.
Tanulmányaimat a Moszkvai Lomonoszov tudományegyetemen végeztem: egyetemes történész és nyelvész szakon.
Több mint 20 éve vagyok a pályán. Szeretek tanítani, gyerekekkel foglalkozni.
 

Német nemzetiségi nyelvoktató

Baka Erzsébet

5.d

 

32 éve vagyok a tanári pályán, s ha megkérdik mit tanítok, egy válaszom van: gyerekeket!
Biológia, testnevelés és drámajáték szakos vagyok, öt éve élek és dolgozom Budakeszin.
A tanításban számomra a gyerekek képességeinek fejlesztése a fontos, a tananyag pedig eszköz erre. Nem pusztán ismereteket kell bemagolni,  hanem gondolkodni, feladatokat megoldani. A tevékeny részvétel, az alkotás, a  teremtés, az együttműködés megtanítása a célom. Módszereim jól működnek, eredményesek és sok örömet okoznak a gyerekeknek is.
Hiszem , hogy mindenki tehetséges valamiben, amire építeni lehet és minden gyengeség gyakorlással kitartással fejleszthető.
Munkámat erős hivatástudattal, lelkiismeretesen és szeretettel végzem. A szabályokat közösen rögzítjük, amik az egyének védelmét és a közösség érdekeit szolgálják, s a betartásukat szigorúan  elvárom. 
Folyamatosan tanulok  és igyekszem a gyorsan változó világban a kihívásoknak megfelelni.segíteni a felnövekvő nemzedéket.
Osztályfőnökként nem csupán a gyerekeket ismerem meg, hanem a családokat is, amiért felelősnek érzem magam. A gyerekek fejlesztése közös érdek , és csak akkor  lehet eredményes, ha a családi háttér együttműködő. Egyedül nem vagyok képes csodákra, de közösen elérjük a célokat. 
 
Baka Erzsébet tanárnő.
 
 

Partnerek

 

Hírlevél

Add meg az e-mail címedet hogy a legújabb információkhoz hozzájuss.

Székhely: 2092 Budakeszi, Árpád Fejedelem tér 1.
Telefonszám: +36-23-919-161; +36-23-919-160
E-mail: szia.budakeszi@gmail.com
Honlap: http://szia.budakeszi.hu/
Igazgató: Bódi Zsuzsanna
OM-azonosító: 032 445

Határtalanul

Pedagógus képzések