Follow Us

Összefoglaló

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Kedves Szülők, Tagok, Érdeklődők!

 

A 2015. Október 1.-én tartott közgyűlésen megbeszéltük, hogy összeáll egy szülői csoport, akik külső segítséggel felmérik az iskola vizes blokkjainak felújítási költségeit. Az Czifra Zsuzsanna igazgatónő hivatalosan is közölte a jó hírt, hogy a bál bevételének felét a vizes blokkokra fordítják. Az összeget Budakeszi Önkormányzata megduplázza. További jó hír, hogy egy szülő a Geberit cégtől tárgyi támogatást intézett, csak össze kell írnunk egy reális listát a szükséges berendezésekről, ami folyamatban van. Továbbá beszéltünk a Szülői Szervezetről (SZMK), a pedagógusok új minősítési rendszeréről, az Egyesületünk pénzügyi helyzetéről, a közhasznú státuszunk megőrzéséről. Részletek a jegyzőkönyvben és a preziben. 

Jegyzőkönyv:

https://drive.google.com/open?id=0BweaDG8MTRAaVWNQeEJfbGQwZzFiUXctZFBFWWJiWkFPUnM0

 

Prezi:

https://drive.google.com/open?id=1Kpyf1gT91B-fQSEveDpI6HDQLvLCuGPsfY1rsEdXv1w

 

A 2015. November 5.-én tartott rendkívüli közgyűlésen Alapszabályt módosítottunk. Egyrészt kiegészítettünk egy mondatot a NAV kérésére, hogy alkalmasak legyünk 1% fogadására. Másik változás, hogy a tagok kérésére évi 1000Ft-ra változott a tagdíj. Ezzel a kisebb összeggel több szülőt tudunk majd "elcsábítani", ez a terv. Megbeszéltük, hogy Nagy Sándor Gimihez hasonlóan nálunk is össze lehetne dobni szenzoros kézfertőtlenítőket, amivel javítható lenne a higiéniás állapot. Már vannak ajánlatok, a szervezés folyamatban van. Továbbiak a jegyzőkönyvben.

 

Jegyzőkönyv:

https://drive.google.com/open?id=0BweaDG8MTRAaa0M5aUVuaGFianlrYm5KaDNMMkFkR2pvd3pZ

 

Az új alapszabályunk itt olvasható:

https://drive.google.com/open?id=0BweaDG8MTRAaa0ExN0liV19KR2lwbkZXcUlsaWZLOHZfc21J

 

Azóta könyvelő szülő segített értelmezni a közhasznúság feltételeit. Kiderült, hogy minden kiadásunk "ráfordítás". Ennek több mint negyedének kell személyi jellegű kiadásnak lenni, hogy negatív lehessen az éves eredményünk a közhasznú státusz elvesztése nélkül. Ennek lehetőségeit most keressük.

 

Az iskola idén is pályázott a UniCredit Bank "Passzold tovább" pályázatán. A papírmunka folyamatban.

 

Bütyi

Kapcsolódó érték: Szerepvállalás

Székhely: 2092 Budakeszi, Knáb János utca 60.
Telefonszám: 06-23-451-532
E-mail: titkarsag@sziabudakeszi.hu
Honlap: http://szia.budakeszi.hu/
Igazgató: Bódi Zsuzsanna
OM-azonosító: 032 445

Határtalanul

Pedagógus képzések